Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus TEOG Öğrencileri Sınav Öncesi Son Motivasyon Çalışmasında Bir Araya Geldi
Adana Okyanus TEOG Öğrencileri Sınav Öncesi Son Motivasyon Çalışmasında Bir Araya Geldi Adana Okyanus TEOG Öğrencileri  Sınav Öncesi Son Motivasyon Çalışmasında Bir Araya Geldi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, yaklaşan TEOG sınavı öncesinde, kurucu temsilcisi, okul müdürü, danışman öğretmenler, hemen hemen tüm branş öğretmenleri ve rehber öğretmenleri ile muhteşem bir kahvaltı etkinliğindeTam Motivasyon Full Motivasyon Günü’ nde bir araya geldi.

21.11.2016 Pazartesi günü saat 09.05 itibari ile aristo sınıflarında, hazırlanmış olan mekana getirilen yiyecekler ile doyumluk bir kahvaltı yapan öğrencilerimiz, kurucu temsilcimiz Fakı Mercimek’in başarı dileklerini kabul ettikten sonra, güneşli hava ve istekleri doğrultusunda hazırlanan müzik eşliğinde stres atmanın ilk aşamasına başladılar. Her kademeden katılımcı öğretmen ve idareciler ile giderek renklenen organizasyon, müzik eşliğinde, streslerini katık edip üfledikleri balonları patlatma etkinliği ile daha da eğlenceli bir hal aldı. Tüm etkinlik boyunca çocuklara eşlik eden, okul müdürümüz Fatma Karamuk, danışman öğretmenlerimiz Gülcan Kösedağ(8-A), Hatice Kuyluk(8-B), Türkçe öğretmenlerimiz Ayten İlknur, Melike Üçelve Rehber öğretmenimiz Psk. Sevda Avunduk da TEOG yolculuğundan paylarına düşen stres yükünü hafifletme fırsatı buldu.

Balon patlatma etkinliğinin ardından spor salonunda bir araya gelen öğrenciler, gevşeme egzersizi ön bilgilendirmesinin ardından, yaklaşık yarım saat süren etkinlikle güne devam ettiler. Gevşeme egzersizinin ardından yapılan duygu paylaşımından sonra öğlen yemeği arası verildi. Tüm öğleden sonra ise sınıflarda, sınavdan bir gün önce ve sınav günü yapılması gerekenler, motivasyon konuşmaları, olası aksilikler, o anlarda yapılması gerekenler gibi son taktiksel paylaşımlarda bulunuldu.

Sınava ‘1’ kala, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri için bugün; stres, sınav bir tarafa, sevgi ve bir yere ait olma duygusunun coşkusunu iliklerine kadar hissetme günüydü. Çocuklarımız için bizlerin, her durumda yanlarında olacağımızın günüydü.

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
23 Kasım 2016, Çarşamba 14:22
Okunma
:
1.561 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları