Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus'ta TEOG İle Buluşmaya Sayılı Günler Kala
Adana Okyanus'ta TEOG İle Buluşmaya Sayılı Günler Kala Adana Okyanus'ta TEOG İle Buluşmaya Sayılı Günler Kala
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri “Sınav Öncesi Son Hazırlıklar” seminerinde bir araya geldi. 22 Nisan 2016 Cuma günü 13.05-14.30 saatleri arasında, Adana Okyanus Koleji konferans salonunda yapılan seminer, ‘Teog Öncesi Rehberlik Çalışmaları’ kapsamında gerçekleştirildi.

Seminerin sunumu, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk.Sevda Avunduk tarafından yapıldı. 8. sınıf branş öğretmenleri ve 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen seminerde , sınavdan önce neler yapılmalı ya da yapılmamalı, motivasyonu engelleyici etmenlerden nasıl uzak durulup, olumlama yapılmalı, gevşeme ve nefes teknikleri, sınav esnasında olası negatif durumlarla baş etme yolları gibi birçok konuda paylaşımda bulunuldu.

Slaytlar ve videolar eşliğinde yapılan sunumun ikinci yarısında, öğrenciler sınav deneyimlerini ve sınav ile ilgili korkularını paylaştı. Birçok ortak kaygıda buluşuyor olmanın, kendilerini yalnız hissettirmemesinin bile iyi geldiği ifade edildi.

Kaygı, stres, hazır bulunuşluk ile ilgili detaylı sunum ile ilgili tüm 8. sınıf öğrencilerimizden olumlu geri dönüşler alındı.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
26 Nisan 2016, Salı 09:20
Okunma
:
1.080 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları