Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus'ta Güvenli Yaşam Semineri Düzenlendi
Adana Okyanus'ta Güvenli Yaşam Semineri Düzenlendi Adana Okyanus'ta Güvenli Yaşam Semineri Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji’nde 07.04.2016 Perşembe Günü Konferans Salonunda İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine, Türk Kızılay’ı ve Adana İl Emniyet Toplum Destekli Şube Müdürlüğü Önderliğinde “Okudum Oynadım Sıra Sende” Adlı Proje Kapsamında Güvenli Yaşam Semineri Verildi.

“Okudum Oynadım Sıra Sende” adlı projenin kapsamı, yardımlaşma ve bilinçlendirme etkinlikleri olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. İlk aşama olan yardımlaşma etkinliğinde, Okyanus Koleji öğrencileri 1. Dönem topladıkları oyuncakları ve kitapları Kızılay’dan gelen Kızılay Proje Sorumlusu Gülderen Neşeliler’e teslim etmişlerdi. İkinci aşama olan bilinçlenme etkinliğinde ise Türk Kızılay’ı ve Adana İl Emniyet Toplum Destekli Şube Müdürlüğü’nden gelen görevliler tarafından, öğretmenlere ve öğrencilere Güvenli Yaşam semineri verildi. Güvenli Yaşam seminerinde yardımlaşma, kan bağışının önemi, afet, ilkyardım, emniyet ve trafik kuralları konuları hakkında bilgi verildi.

Seminer sonunda Kızılay Proje Sorumlusu Gülderen Neşeliler, bütün öğrenciler adına 4-A sınıfından Zeynep Kızılova’ya ve 5-A sınıfından Yağız Alp Kuleci’ye projeye katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi. Türk Kızılay’ı ve Adana İl Emniyet Toplum Destekli Şube Müdürlüğü görevlilerine, bütün öğretmen ve öğrenciler adına Türkçe öğretmenleri Melike Üçel ve Ayten İlknur teşekkür plaketini takdim etti.

Takdim edilen plakette Mustafa Kemal Atatürk’ün “En iyi kişi kendinden çok, ait olduğu sosyal toplumu düşünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına kendine adayan kişidir.” sözü Gülderen Hanım’ın dikkatini çekti ve sözü öğrenciler ile paylaşarak semineri sonlandırdı.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
08 Nisan 2016, Cuma 12:28
Okunma
:
2.352 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları