Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus'ta ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi
Adana Okyanus'ta ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi Adana Okyanus'ta ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında meslek tanıtım stajlarına, ‘Veterinerlik’ mesleği ile devam ediyor.

Rehberlik birimi ve okul idaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin beşinci stajı, 17 Mayıs 2016 Salı günü Adana Okyanus Koleji Ortaokul Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk ve İngilizce öğretmenlerimizden Deniz Uzun Özkan gözetiminde, farklı sınıflardan toplam 15 öğrenci ve ‘Veterinerlik’ mesleği ile gerçekleşti.

İngilizce öğretmenlerimizden Deniz Uzun Özkan’ın, Veteriner Hekim olan abisi Yusuf Özkan’ın doktorasını yaptığı, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Eğitim ve Araştırma Merkezinde insan dostu hayvanlarla keyifli sahneler yaşandı. Bugüne kadar haklarında birçok şeyi bilmediğimiz hayvanları, hem sevme hem de bilgi edinme açısından dolu dolu bir gün oldu.

Ziyaretimizi Adana’nın kavurucu sıcağı altında, yanından uzaklaştığımız ineklerin günlük sütlerinden imal edilen dondurma ikramı ile sonlandırmamız ise günü unutulmaz hale getirdi. Öğrencilerimiz, doğayla ve hayvanlarla iç içe olmanın üstüne serinleten dondurma ikramı ile bol bol teşekkür ederek, Veteriner Hekim Yusuf Bey ile vedalaştı.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
18 Mayıs 2016, Çarşamba 10:53
Okunma
:
651 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları