Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus'ta ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projeleri Devam Ediyor
Adana Okyanus'ta ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projeleri Devam Ediyor Adana Okyanus'ta ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projeleri Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi Kapsamında Meslek Tanıtım Stajlarına Öğretmenlik Mesleği ile Devam Ediyor.

Rehberlik birimi ve okul idaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin ikinci stajı 06 Mayıs 2016 Cuma günü, Adana Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’ un gözetiminde, farklı sınıflardan oluşan toplam 6 öğrenci ve ‘Öğretmenlik Mesleği’ ile gerçekleşti.

Adana Okyanus Koleji Anadolu Lisesi’nin katkısı ile farklı sınıflardan toplam 6 öğrenci ile öğretmenlik stajı gerçekleştirildi. 3 öğrencimizin Edebiyat, 3 öğrencimizin ise Matematik branşlarını tercih ettiği öğretmenlik stajı, hem keyifli öğretmenlik anıları, hem de bilgi alma açısından oldukça verimli geçti.

Adana Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ülkü Kurt ve Matematik Öğretmeni Zeki Ceren’in, branşlarına yönelik verdiği bilgiler ve soru cevap şeklinde ilerleyen staj sonrası, öğrencilerin mesleklere olan heveslerinin arttığı ve heyecanlandıkları gözlendi.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
10 Mayıs 2016, Salı 15:06
Okunma
:
670 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları