Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Ortaokulu Mart Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti
Adana Okyanus Ortaokulu Mart Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti Adana Okyanus Ortaokulu Mart Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji’nin, olumlu öğrenci davranışlarını pekiştirmeye yönelik bir ay boyunca branş öğretmenlerinin gözlemlerine dayalı olarak yaptığı ‘Olumlu Kart’ uygulaması ile Mart ayında en fazla kart alarak örnek öğrenci olanlar belirlendi.

Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, Mart ayı örnek öğrencilerine plaketleri 25.04.2016 Pazartesi günü, İstiklâl Marşı töreni sonrasında verildi. 8-B Sınıfı öğrencilerimizden "İpek Ak" ve 7-A Sınıfı öğrencilerimizden "Buket Salıcı" örnek öğrenci ödüllerini paylaştı. Bu öğrencilerimiz, geçtiğimiz bir ay içerisinde, okul genelinde en fazla olumlu davranışı sergileyip, bu davranışları sayesinde ödül almaya hak kazandı.

Okyanus Kolejleri Rehberlik Birimi sorumluluğunda, öğrencinin birçok farklı konuda olumlu davranışlarını pekiştirip, motive etmeye yönelik plaketler, Adana Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Sevda Avunduk tarafından öğrencilere takdim edildi.

Öğretim kadar eğitimin önemi vurgusuyla attığımız adımların bir parçası olan ‘Olumlu Davranış Kartı’ uygulaması ile her ay örnek öğrencilerimizi ödüllendirerek, bu vurgunun altını çizmeye devam edeceğiz.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
26 Nisan 2016, Salı 09:39
Okunma
:
1.325 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları