Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Ortaokulda “İletişimin Önündeki Engeller” Sunumu
Adana Okyanus Ortaokulda “İletişimin Önündeki Engeller” Sunumu Adana Okyanus Ortaokulda “İletişimin Önündeki Engeller” Sunumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu öğrencileri, Uzman Bilgim Danışmanlık Merkezi tarafından, bir psikolog ve iki tiyatro oyuncusunun hazırlamış olduğu ‘İletişimin Önündeki Engeller’ sunumunda bir araya geldi.

22.12.2016 Perşembe günü 13.05-13.45 saatleri arasında Adana Okyanus Koleji Konferans Salonunda gerçekleşen sunumda kullanılan drama etkinlikleri, öğrencinin kendisini, etrafında olup biten iletişim problemlerini, fark edip içselleştirebilmesi amaçlı yapıldı.

Seminer, Adana Okyanus Koleji Ortaokul Müdürü Fatma Karamuk ve Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’un katkıları ile Uzman Bilgim Danışmanlık Merkezi organizasyonu çerçevesinde, Psk. Esra Naz Özel’in sunumu, tiyatro oyuncuları, Erkan Uzdur ve Gökhan Doğan’ın canlandırmaları ile izleyenlerin keyifli anlar yaşamasına vesile oldu. İletişim nedir? Ne değildir? Ailede iletişim, akranlar ile iletişim, sosyal medya kullanımının iletişime etkisi, iletişim yöntemleri gibi bir çok konuya temas eden kısa oyunların sonunda, öğrencilerle yapılan paylaşımlar, semineri daha akılda kalıcı ve renkli hale getirdi.

Kurucu Temsilcimiz Fakı Mercimek, Ortaokul Müdürümüz Fatma Karamuk, Ortaokul kademesi rehber öğretmeni Psk. Sevda Avunduk, Uzman Bilgim Danışmanlık Merkezi sahibi Ozan Yiğit, tüm ortaokul kademesi öğretmen ve öğrencileri dinleyici olarak seminere  katılım sağladılar. Seminerin sonunda, Uzman Bilgim Danışmanlık Merkezi adına okulumuzda bulunan Ozan Yiğit, Psk. Esra Naz Özel, tiyatro oyuncuları, Erkan Uzdur ve Gökhan Doğan’a Adana Okyanus Koleji Ortaokulu adına Ortaokul Müdürümüz Fatma Karamuk teşekkür plaketini takdim etti.

 

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
27 Aralık 2016, Salı 15:32
Okunma
:
1.172 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları