Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Ortaokul Kademesi Velilerine TEOG Semineri
Adana Okyanus Ortaokul Kademesi Velilerine TEOG Semineri Adana Okyanus Ortaokul Kademesi Velilerine TEOG Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokul kademesi 8. sınıf velilerine yönelik "TEOG-1’e Kadar Neler Yaptık, TEOG-2’ ye Kadar Neler Yapacağız?” semineri, 03 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Seminer öncesi kokteyl alanında bir araya gelen velilerimiz, Ortaokul Müdürümüz Fatma Karamuk, sınıf danışman öğretmenleri: Matematik öğretmeni Hatice Kuyluk(8/B), Fen Bilimleri öğretmeni Gülcan Kösedağ(8/A), branş öğretmenlerinden: Türkçe öğretmeni Melike Üçel, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük öğretmenleri Özkan Tosun ve Aydın Küçük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Muhammed Ali Yıldız ve İngilizce öğretmenlerimizden Deniz Uzun Özkan ileve Rehberlik Biriminden Psk. Sevda Avunduk ilebirebir sohbet etme ve sorularına cevaplar alma fırsatı buldu.

Adana Okyanus Koleji Ortaokul kademesi Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk tarafından slayt eşliğinde gerçekleştirilen sunum yaklaşık 1,5 saat sürdü. Tüm branş öğretmenlerinin yaptığı çalışmalardan, PDR biriminin bireysel ya da grup çalışmalarından, kamp etkinliği detaylarından, tüm motivasyon etkinlik ve tekniklerinden, sınav beklentilerinin sonuçlarla ne ölçüde örtüşüp örtüşmediğinden, beklenmeyen sonuçların olası nedenlerinden, her deneme sınavı sonrası yapılan toplantılardan, stres ve gevşeme egzersiz çalışmalarından, Okyanus Deneme Sınavı ve MEB TEOG-1 Örtüşen soru oranlarından, TEOG-2’ye hazırlık sürecinden, neler yapılacağından, süreçteki kamp-motivasyon ve strese karşı egzersizlere kadar detaylı bilgilendirmeyi içeren sunum velilerimizin oldukça dikkatini çekti. Sunum sonunda tüm sorularına yanıt bulduklarını ifade eden velilerimiz, Okyanus ailesine ve sunumu gerçekleştiren Psk. Sevda Avunduk’a teşekkür ederek vedalaştı.

 

 

 

 

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
09 Aralık 2016, Cuma 16:39
Okunma
:
1.196 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları