Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Kolejinde ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi
Adana Okyanus Kolejinde ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi Adana Okyanus Kolejinde ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji ortaokulu ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında meslek tanıtım stajlarına, ‘Doktorluk’ mesleğini seçenlerin 3. grubu ile devam ediyor.

Rehberlik birimi ve okul idaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin 7. stajı 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü, Adana Okyanus Koleji Ortaokul Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’un gözetiminde, farklı sınıflardan toplam 10 öğrenci ile gerçekleşti.

5-A sınıfı öğrencilerimizden Yağız Alp Kuleci’nin babası, Doç.Dr. Sedat Kuleci’nin hem akademisyen olarak çalıştığı hem de hasta kabul ettiği yer olan Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi ziyaret edildi. Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlaşan velimizin, Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencileri ile olağan ders saatine katılım ile ziyaretimiz başladı.

‘Neden Tıp Fakültesi?’ sorusu muhatabı açısından keyifli cevaplarla karşılandı.10 öğrencimizin ve rehber öğretmenimizin ziyareti, göğüs hastalıkları teşhisinde kullanılan araç-gereç tanıtımı, yatarak tedavi hastalarının kat ziyareti esnasında, bilgi alma ile devam etti.

Bol bol soru cevap içeren nitelikteki ziyaret, doktor dinlenme odasında akılda kalan son sorulara verilen cevaplar ile sonlandı.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
26 Mayıs 2016, Perşembe 14:59
Okunma
:
896 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları