Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Kolejinde ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi
Adana Okyanus Kolejinde ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi Adana Okyanus Kolejinde ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu; ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında meslek tanıtım stajlarına, stajların dördüncüsü ‘Doktorluk’ mesleğini seçenlerin 2. grubu ile devam ediyor.

Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin dördüncü stajı 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü, Adana Okyanus Koleji Ortaokul Rehber Öğretmeni Psikolog Sevda Avunduk’un gözetiminde, farklı sınıflardan toplam 8 öğrenci ile ‘Doktorluk’ mesleği gerçekleştirildi.

8-C sınıfı öğrencilerimizden Ayşe Begüm Çetin’in annesi, Doktor Betül Çetin’in iş yeri hekimi olarak görev yaptığı TEİAŞ 18.Bölge Müdürlüğü ziyareti ile meslek stajımıza bir halka daha eklendi.

8 öğrencimizin ve Rehber Öğretmenimizin ziyareti, bol bol soru cevap içeren nitelikteydi. Her biri 8. sınıf öğrencisi olma nedeniyle, TEOG yolculuğundan meslek seçimine giden yol ile ilgili karşılıklı sohbet, geleceğin hayalleri üzerine yoğunlaştı. ‘Doktorluk’ mesleğinin farklı bir alanını, iş yeri hekimliğinin, tüm sorumluluk ve detaylarını yerinde görme şansı  elde eden öğrencilerimiz oldukça verimli saatler geçirildi.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
17 Mayıs 2016, Salı 15:17
Okunma
:
750 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları