Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Kolejinde ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi
Adana Okyanus Kolejinde ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi Adana Okyanus Kolejinde ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji ortaokulu ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında meslek tanıtım stajlarına ‘Diş Hekimliği’ mesleği ile devam ediyor.

Rehberlik birimi ve okul idaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin üçüncü stajı 14 Mayıs 2016 Cuma günü, Adana Okyanus Koleji ortaokul rehber öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’un gözetiminde, farklı sınıflardan toplam 3 öğrenci ve ‘Diş Hekimliği Mesleği’ ile gerçekleşti.

6-A sınıfı öğrencilerimizden İlknur İsmailoğlu’nun babası, Diş Hekimi Numan İsmailoğlu’nun muayenehane ziyareti ile meslek stajımız gerçekleşti. 3 öğrencimizin ve rehber öğretmenimizin ziyareti için hazırlanan ikramlarla stajımız, diş hekimi koltuğuna oturma kaygısından uzak bir çay sohbeti tadında geçti.

Hem gönüllü öğrencimizin diş muayenesi, hem de randevulu hasta başında uygulamalarla gerçekleşen staj esnasında, Diş Hekimi Numan Bey’in ‘Gelecekte bir gün, Meslekte ilk gün’ projesini hastasıyla paylaşımı hepimizi mutlu etti. 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
16 Mayıs 2016, Pazartesi 11:43
Okunma
:
805 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları