Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji TEOG Hazırlık Sürecine Hızlandırılmış Kamp Programı İle Başladı
Adana Okyanus Koleji TEOG Hazırlık Sürecine Hızlandırılmış Kamp Programı İle Başladı Adana Okyanus Koleji TEOG Hazırlık Sürecine Hızlandırılmış Kamp Programı İle Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler TEOG Sınavı İçin Kampa Başladı

Okyanus Kolejlerinin, TEOG sınavına sayılı günler kala ,8. sınıflar için farklı şehirlerde farklı organizasyonlar ile planladığı çalışma ve motivasyon kampı ile ilgili olarak, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu’nda da 07.11.2016-11.11.2016 tarihleri için hazırlıklar tamamlandı.

Tüm 8. sınıf öğrencilerimiz için, soru çözümü odaklı kampın ilk aşaması aralıksız denemelerin yapılması şeklinde düzenlendi. İlk 1 hafta için planlanan 37 deneme sonrası her branş öğretmeni ile çözüm odaklı çalışmalar hedeflenerek ders planları yapıldı. Ayrıca, teneffüs ve öğlen aralarında kullanılmak üzere, okul idaresi ve Rehber Öğretmenimiz Psk. Sevda Avunduk tarafından hazırlanan alanlarda, hem motivasyon sürprizleri, hem de branş öğretmeninin desteğini alacağı koşullar sağlandı.

Adana Okyanus Koleji, kamp sürecine Okul Müdürümüz Fatma Karamuk’un başarı dilekleri ve Rehber Öğretmenimiz Psk. Sevda Avunduk’un ‘Kamp Süreci ve Test Çözme Teknikleri’ sunumu ile hızlı bir başlangıç yaptı. 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
09 Kasım 2016, Çarşamba 15:35
Okunma
:
1.484 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları