Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji TEOG Hazırlık Sürecinde Öğrencilere Destek Oluyor
Adana Okyanus Koleji TEOG Hazırlık Sürecinde Öğrencilere Destek Oluyor Adana Okyanus Koleji TEOG  Hazırlık Sürecinde Öğrencilere Destek Oluyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji, TEOG Sınavına sayılı günler kala,8. Sınıflar için motivasyon kaynağı olabilecek yaratıcı etkinliklerine devam ediyor.

Adana Okyanus Koleji Ortaokul katının büyük bir bölümü TEOG grubunun soru çözüm ve çalışma alanı olarak hazırlandı. Öğrenciler için yeterince stresli olan süreci renkli ve eğlenceli bir hale getirmeyi amaçlayan fiziki şartların bir parçası tamamen motivasyon odaklı tasarlandı. Deneme sınavları için girdikleri sınıfların bir bölümünde, Ortaokul Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk tarafından hazırlanan, her biri bir güne ait renkli bir zarfla karşılaşan öğrenciler, o güne ait zarfı açtıklarında, günün motivasyon cümlesi ile karşılaştılar. 07.11.2016 Pazartesi günü itibarıyla, günden güne ertesi günün motivasyon sözünün merak uyandırdığı keyifli bir süreç başlamış oldu.

Tüm 8. sınıf öğrencilerimiz için, soru çözümü odaklı kampın ilk aşaması, yine ortaokul Rehber Öğretmenimiz Psk. Sevda Avunduk tarafından hazırlanmış olan ‘Motivasyon Kafesleri’ etkinliği ile tamamlandı. 11.11.2016 Cuma günü, Ortaokul Müdürümüz Fatma Karamuk, 8-A sınıf danışman öğretmeni Gülcan Kösedağ ve 8-B sınıfı danışman öğretmeni Hatice Kuyluk eşliğinde, tüm 8. sınıf öğrencilerimiz, üzerinde sınıf numaralarının yazdığı kafesleri açarak, çıkan motivasyon sözlerini aldılar. Hem 1 haftalık olumlu deneme sınavı sonuçları, hem çalışma masalarında kalacak motivasyon cümlelerine bu şekilde sahip olmak, gülümseyen yüzlere vesile oldu.

           

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
14 Kasım 2016, Pazartesi 15:56
Okunma
:
1.609 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları