Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji Ortaokulunda Seçim Heyecanı
Adana Okyanus Koleji Ortaokulunda Seçim Heyecanı Adana Okyanus Koleji Ortaokulunda Seçim Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler Başkanlarını Seçiyor

3 Ekim Pazartesi günü 13.05-13.45 saatleri arasında Adana Okyanus Koleji 7/A sınıfında toplanan sınıf temsilcileri: Ege Çınar Yalçın(5/A), Emre Taşyürekli(5/B), Celal Yiğit Sertbaş(5/D), Gülsu Boğar(5/E), Zeynep Uzun(6/A), Necati Çağın Çırağ(6/B), Uygar Saçmalıoğlu(7/A), Egemen Altıparmak(7/B), Bilge Dönmez(7/B) başkanlığın getireceği sorumlulukları içeren yeminlerini ettiler.

30 Eylül Cuma günü mesai bitiminde tüm öğretmenlerin ortak kararı ile seçim kurulu başkanı seçilen Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özkan Tosun tarafından seçim kurulu ve sandık kurulu üyeleri belirlendi. Belirlenen listedeki öğrencilerden, seçim kurulunda olan: İlknur İsmailoğlu(7-A), Can Deniz Gezici(7-B) yeminlerini öğrenci arkadaşlarının önünde ettiler. Sandık kurulu üyeleri olan: Ela Kurum(6/A)(Başkan), İrem Cemre Bilgin(6/B)(Asıl Üye), Arda Yapar(6/B)(Asıl Üye), Betül Şele(6/A)(Yedek Üye), Mehmet Fatih Doğan(6/A)(Yedek Üye) seçimler esnasındaki tavır ve davranışlarını içeren yeminlerini ettiler.

Tüm sınıf temsilcileri, seçim kurulu ve sandık kurulu üyelerinin yeminlerinin ardından, hem Sosyal Bilgiler öğretmeni Özkan Tosun hem de Rehberlik Biriminden Psk. Sevda Avunduk, seçimin demokratik geçmesi ve dürüst bir seçimle başkanlığın hak edilmesine dair inanç ve temennilerini dile getirdi.

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
06 Ekim 2016, Perşembe 14:51
Okunma
:
1.771 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları