Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji Ortaokulu TEOG Gurubu Öğrencileri Motivasyon Kahvaltısında Bir Araya Geldi
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu TEOG Gurubu Öğrencileri Motivasyon Kahvaltısında Bir Araya Geldi Adana Okyanus Koleji Ortaokulu TEOG Gurubu Öğrencileri Motivasyon Kahvaltısında Bir Araya Geldi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri, yaklaşan TEOG sınavı öncesinde, okul müdürü, danışman öğretmenleri, beden eğitimi öğretmeni ve rehber öğretmenleri ile birlikte, doğa ile baş başa bir ortamda harika bir kahvaltıda buluştu.

11 Ekim Salı günü saat 09.00 itibari ile Ekotepe- Ekolojik Yaşam Merkezine yolculuk başladı. Eğlenceli yolculuğun ardından, tamamen doğal ürünlerin olduğu, bahçeden masaya harika bir kahvaltı yapıldı. Okul müdürü Fatma Karamuk, danışman öğretmenlerden, Matematik öğretmeni Hatice Kuyluk, Fen Bilgisi öğretmeni Gülcan Kösedağ’ın organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinliğe Beden Eğitimi öğretmeni Mert Ergeç ve Rehber Öğretmen Psk.Sevda Avunduk da davetli olarak katıldı.

Ekoloji ve Ekolojik Tarım ile ilgili sohbetlerle geçen kahvaltının ardından, öğrenciler Beden Eğitimi Öğretmeni Mert Ergeç liderliğinde ter attıracak bir doğa yürüyüşüne çıktılar. Zeytinlikten incir ağaçlarına, hayvanlardan hayvansal ürünlerin yapılış alanlarına kadar yerinde izledikleri kahvaltı organizasyonu, amacının üstünde bir geziye dönüştü.

Doğa ve hayvanlarla iç içe, tamamen doğal gıdalarla, harika bir havada gerçekleşen gezinin dönüşü çok daha keyifli ve enerji dolu oldu.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
12 Ekim 2016, Çarşamba 11:00
Okunma
:
1.923 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları