Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, TEOG Grubu Öğrencilerine Motivasyon Etkinliği Düzenledi
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, TEOG Grubu Öğrencilerine Motivasyon Etkinliği Düzenledi Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, TEOG Grubu Öğrencilerine Motivasyon Etkinliği Düzenledi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ile “Motivasyon” konusunda hız kesmeden yeni fikirlerle çalışmalarını sürdürüyor.

2015-2016 Yılı TEOG sınavında Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 1.’si  Ekin Yenmiş’in Rehber öğretmenimiz Psk.Sevda Avunduk’u ziyareti ile başlayan gün motivasyon çalışması coşkusuyla devam etti.

12-11-2016 Cumartesi günü, saat: 09.05-14.00 saatleri arasında Adana Okyanus Koleji Ortaokul katı sınıflarında öğrenciler ile buluşan Adana Fen Lisesi’ne devam eden eski öğrencimiz Ekin Yenmiş, öğrencilerimize tam anlamıyla ilham kaynağı oldu.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders saatinde Muhammed Ali Yıldız hocamız ile 8-B, Matematik dersinde Ayşe Ülgen hocamız ile 8-A sınıflarında öğrenciler ile paylaşımda bulunan Ekin Yenmiş, her şeyden önce Okyanus ailesine ve sunduğu imkanlara minnettarlığını dile getirdi. Geçen yıl yaşadığı süreci, sınav stresi nedeniyle yok saymak istese de, Adana Okyanus Koleji’ne ait hiçbir anısından vazgeçemeyeceğini ifade etti. Sınava nasıl hazırlandığı, sınav stresi ile nasıl mücadele ettiği, sınav günü neler yapmanın ya da yapmamanın nelere sebep olabileceğine kadar birçok konuda konuşan Ekin Yenmiş, arkadaşlarının sorularına verdiği cevaplar ile tüm öğrencileri kendine hayran bıraktı.

Sınava sayılı günler kala, bir Cumartesi gününü, kendi deneyimleyecekleri bir gerçeği çok yakın zamanda yaşamış birisinin dilinden dinlemek tüm öğrencilere çok iyi geldi. Gün boyunca okulda kalan Ekin Yenmiş, teneffüslerde de rehber öğretmenimizin odasında birebir sohbetlerle desteğini sürdürdü. Aylardır yetişkinlerin sesi ile duymadıkları bir çok cümleyi akranlarını olan birisinin sesinden duymak, tün TEOG gurubu öğrencilerimiz için, henüz soyut olan çok şeyi kafalarında somutlaştırmaları açısından oldukça anlamlı oldu. Öğrencilerimize başarının kendi ellerinde olduğunu unutmamaları gerektiğini söyleyen Ekin Yenmiş, tekrar ziyarete geleceği sözünü vererek bizlerle vedalaştı.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
14 Kasım 2016, Pazartesi 15:54
Okunma
:
1.648 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları