Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji Ortaokul TEOG Sınavı Veli Bilgilendirme Semineri
Adana Okyanus Koleji Ortaokul TEOG Sınavı Veli Bilgilendirme Semineri Adana Okyanus Koleji Ortaokul TEOG Sınavı Veli Bilgilendirme Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji’nde, 20 Ekim 2016 Perşembe günü saat 18.30’da okulun konferans salonunda Rehberlik Birimi, Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve İngilizce branş öğretmenleri tarafından TEOG Sınavı Veli Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde geçmiş yıllarda Okyanus Kolejleri’nde TEOG sınavında tam puan yapan öğrencilerin tavsiyelerinin ve çalışma sistemlerinin yer aldığı röportaj videosu velilere izletildi.

Seminer, Ortaokul Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’un sunumu ile başladı. Rehber öğretmeni Psk. Sevda Avunduk yapılan TEOG planlamasından ve ailelerin okul ile işbirliği yaparak öğrenci motivasyonunu nasıl artırabileceğinden bahsetti. Yıl içerisinde rehberlik biriminin yaptığı 8.sınıf TEOG çalışmalarını anlattı.

Ardından sırayla derslere giren branş öğretmenleri sunumlarını gerçekleştirdi. Türkçe öğretmeni Melike Üçel, Matematik öğretmeni Hatice Kuyluk, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Muhammed Ali Yıldız, Fen ve Teknoloji öğretmeni Gülcan Kösedağ, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi öğretmeni Özkan Tosun, İngilizce öğretmeni Deniz Uzun Özkan 8.sınıf TEOG derslerinin işleyişleri hakkında velilere bilgiler verdi. Yapılan NÖS ve TEOG denemelerinin analizleri ve takibi, öğrencilere verilen kazanım föyleri, sıfırlama etütleri, sınava bir ay kala dağıtılacak olan özet kitapçıkları ve TEOG kampı, 15’li Deneme Sınavı, Geçmiş Yıllarda Çıkmış TEOG Soruları ve Çözümleri Kitabı, yapılacak etkinlikler ve konu kazanımları gibi çalışmalar anlatıldı. Sunumun ardından veliler okulun lobisindeki kokteyl alanına davet edildi ve veliler merak ettiği soruları branş öğretmenlerine sordular.

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
21 Ekim 2016, Cuma 16:22
Okunma
:
1.454 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları