Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji Öğrencileri ‘Değerler Eğitiminin Hoşgörü Basamağı’ Seminerinde Bir Araya Geldi
Adana Okyanus Koleji Öğrencileri ‘Değerler Eğitiminin Hoşgörü Basamağı’ Seminerinde Bir Araya Geldi Adana Okyanus Koleji Öğrencileri ‘Değerler Eğitiminin Hoşgörü Basamağı’ Seminerinde Bir Araya Geldi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 5-6 ve 7. sınıf öğrencileri ‘Hoşgörü’ seminerinde bir araya geldi.

10/11/2016 Perşembe günü saat: 13.05-13:45 saatleri arasında Adana Okyanus Koleji Konferans Salonunda gerçekleşen seminer, haftalık rehberlik saati etkinliği kapsamında gerçekleştirildi.

Seminerin sunumu, Adana Okyanus Koleji ortaokul Rehber Öğretmenimiz Psk.Sevda Avunduk tarafından yapıldı. 5-6 ve 7. sınıf danışman öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen seminerde anlatılan hikayenin,bir yetişkin ve çocuk açısından kıyaslanmasına katkı sağlayan öğretmenler ile öğrenciler arasında ki diyaloglar, keyifli anlara sahne oldu.

Slayt eşliğinde yapılan sunumun sonunda, tüm öğrencilere ‘Hayatınızda hoşgörü ile ilgili nasıl örnekler verebilirsiniz’ sorusu yöneltilerek, kendi ‘Hoşgörü’ algıları ve günlük olaylara bu tutumun yansımaları ile ilgili örnekler verilmesi istendi. Hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin katılımının olduğu süreç, geri bildirim açısından oldukça verimli geçti.

 

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
14 Kasım 2016, Pazartesi 15:58
Okunma
:
732 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları