Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji'nde Okul Öğrenci Meclisi ve Okul Meclis Başkanlığı Seçimleri Tamamlandı
Adana Okyanus Koleji'nde Okul Öğrenci Meclisi ve Okul Meclis Başkanlığı Seçimleri Tamamlandı Adana Okyanus Koleji'nde Okul Öğrenci Meclisi ve Okul Meclis Başkanlığı Seçimleri Tamamlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Demokrasi Eğitimi Projesi kapsamında yürütülen bu çalışmanın son aşaması da tamamlandı. Heyecanlı ve keyifli geçen seçim çalışmalarının son aşamasında her öğrenci sırası ile oyunu kullanarak, en demokratik hakkı olan seçme hakkını kullanmış oldu.

10.10.2016 Pazartesi günü rehberlik dersinde 13.05-13.45 saatleri arasında konferans salonunda, tüm öğrencilerimiz danışman öğretmenleri ile birlikte hazır bulundu.

 

Seçim sürecinin tamamı, Okul Müdürü Fatma Karamuk ve Ortaokul Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk ve Seçim Kurulu Başkanı Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özkan Tosun yardımı ile yine öğrencilerimizden oluşan oluşturulan Seçim Kurulu ve Sandık Kurulları tarafından yürütüldü. Geçtiğimiz hafta her bir sınıf, Öğrenci Meclisinde kendilerini temsil edecek Sınıf Temsilcisini seçti. Bu temsilcilerle oluşan meclise başkanın belirlenmesi için bütün öğrenciler sandık başına giderek, gizlilik esasında oy kullandı.

 

Seçim Kurulunda Görev Alan Öğrencilerimiz: İlknur İsmailoğlu(7-A), Can Deniz Gezici(7-B), Utku Nihat Adanır (7/A),Ayşe Ece Uğur(7/B)

Sandık Kurulunda Görev Alan Öğrencilerimiz: Ela Kurum(6/A) (Başkan), İrem Cemre Bilgin(6/B) ( Asıl Üye ), Arda Yapar(6/B)( Asıl Üye ), Betül Şele(6/A)(Yedek Üye), Mehmet Fatih Doğan(6/A)(Yedek Üye )

 

Okulumuzun Öğrenci Meclis Başkanlığına Aday Olan Öğrencilerimiz: Ege Çınar Yalçın(5/A), Emre Taşyürekli(5/B), Celal Yiğit Sertbaş(5/D), Gülsu Boğar(5/E), Zeynep Uzun(6/A), Necati Çağın Çırağ(6/B), Uygar Saçmalıoğlu(7/A), Egemen Altıparmak(7/B), Bilge Dönmez(7/B)

 

Açık yapılan oy sayımı sonrasında oy çokluğu ile 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Meclis Başkanı 7/A sınıfı öğrencilerimizden Uygar Saçmalıoğlu oldu.

 

 

 

 

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
11 Ekim 2016, Salı 10:15
Okunma
:
1.808 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları