Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji’nde Görkemli Yıl Sonu Yetenek Gecesi
Adana Okyanus Koleji’nde Görkemli Yıl Sonu Yetenek Gecesi Adana Okyanus Koleji’nde Görkemli Yıl Sonu Yetenek Gecesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
3 Haziran 2016 Cuma akşamı Adana Okyanus Koleji; müzik, modern dans ve bale yetenek gösterileri ile unutulmaz ve keyifli anlara sahne oldu.

Program Türkçe öğretmeni Melike Üçel’in sunumu ile başladı. Program boyunca konuşmalarda Adana Okyanus Koleji’nin yetenek merkezli bir okul olduğu vurgulandı. Sunumun hemen ardından ilk olarak sahneye Keman Yetenek Öğretmeni Gökcan Ovacıklı ve Yetenek Bölümü Zümre Başkanı Safiye Nadar’ın öğrencileri ile geceye özel hazırladıkları keman ve piyano eşlikli dinleti ile seyirciler keyifli dakikalar yaşadılar.

İlkokul öğrencilerimizin hemen ardından ortaokul öğrencilerimiz sahnede yerlerini alarak, piyano dinletisini gerçekleştirdiler. Daha sonra Modern Dans Öğretmeni İmren Özenli ile modern dans tekniklerini öğrenen ilkokul öğrencilerimiz “Şemsiye” dansı ile büyük beğeni topladı. Modern danstan hemen sonra Bale Yetenek Öğretmenimiz Züheyla Sevenler’in ilkokul öğrencileri ile hazırladığı, kuğu gölü balesi sahnedeydi. Bale gösterisi sonrasında ortaokul öğrencilerimizin hazırladıkları danslar ile seyirciler coştular.

Programa 15 dakika ara verilerek misafirler okulun lobisindeki kokteyl alanına yönlendirildi. Kokteyl alanında Görsel Sanatlar Öğretmeni Zübeyde Yalçın’ın yıl sonu resim sergisi büyük beğeni topladı. Aranın ardından program ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin hazırladıkları şarkılar ile devam etti.

Programın sonunda emeği geçen bütün öğretmenler öğrencilere katılım sertifikalarını verdiler.                                                                                                                              


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
07 Haziran 2016, Salı 11:40
Okunma
:
2.462 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları