Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji’nde "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Devam Ediyor
Adana Okyanus Koleji’nde "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Devam Ediyor Adana Okyanus Koleji’nde "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" Projesi Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji’nde "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında meslek tanıtım sempozyumlarına, öğrencilerin tercih ettiği hemen hemen her meslek hakkında fikirlerinin olması adına aralıksız devam ediyor.

Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin 03 Mart 2016  Perşembe günü sempozyum konukları, İlkokul 4. sınıf öğrencilerinden Ege Biçer’in babası Veteriner Hekim Mustafa Biçer ve  8. sınıf öğrencilerinden Ekin Yenmiş’in annesi Avukat Saadet Yenmiş oldu.

Meslek tanıtımı sempozyumu, Kariyer ve Gelişim ders saatinde, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’un moderatörlüğünde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Tüm Ortaokul öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyumun bu haftaki meslek grupları öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Hayvanlarla ilgili ilginç bilgileri içeren slaytlar ve evde hayvan besleyen öğrencilerin çok merak ettiği sorularla, sempozyumun ilk bölümü tamamlandı.

Daha sonra, son dönemdeki kadın ve çocuğa şiddet, ceza sistemi ile ilgili çok fazla soru biriktirmiş olan öğrenciler, Avukat Saadet Yenmiş’i soru yağmuruna tuttu. Hiçbir yerde daha önce böyle bir projeye şahit olmadıklarını belirten veliler, staj döneminde tüm öğrencileri  ağırlamaktan keyif duyacaklarını ifade ettiler.

Sunum sonunda, Avukat Saadet Yenmiş’e teşekkür plaketini, kızı Ekin Yenmiş; Veteriner Hekim Mustafa Biçer’e ise yaklaşık 2 aydır ‘veteriner ne zaman gelecek’ sorusu ile tanınan ve hayvan sevgisi ile gurur duyduğumuz öğrencimiz ,6-A sınıfından Tolga Gökten taktim etti.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
04 Mart 2016, Cuma 22:41
Okunma
:
1.845 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları