Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji’nde "Benego Dikkat Testi ve Öğrenme Modelleri" Semineri
Adana Okyanus Koleji’nde "Benego Dikkat Testi ve Öğrenme Modelleri" Semineri Adana Okyanus Koleji’nde "Benego Dikkat Testi ve Öğrenme Modelleri" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji’nde, Rehberlik Biriminin düzenlediği; ortaokul velilerine yönelik "Öğrenme Modelleri” semineri, 7 Aralık Pazartesi günü saat 16.00’da Uzman Psikolog Dr. Halil İbrahim Erden’in katılımıyla gerçekleşti.

Seminer öncesi kokteyl alanında bir araya gelen veliler, Rehberlik Birimi ve Dr. Halil İbrahim Erden ile bire bir sohbet etme ve sorularına cevaplar alma imkanı buldu. Daha önce tüm ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine uygulaması yapılan "Benego Dikkat Testi ve Öğrenme Modelleri" nin ne olduğu, sonuçlarının hem aileler, hem öğretmenler, hem de öğrenciler için neler ifade etmesi gerektiğine yönelik yapılan seminerde, velilerimize "Benego Dikkat Testi ve Öğrenme Modelleri" nin raporları ve seminer sonrası da katılım belgeleri  dağıtıldı.

Dr. Halil İbrahim Erden, öğrenme çeşitliliğinin öğrenmeye etkisinin ne olduğu, nasıl öğrenme, kime göre öğrenmenin cevabı, öğrenme modelinin farkında olmanın hem öğrenen hem öğreten için avantajlarını, detaylı bir şekilde anlattı.

Seminerde "Öğrenme Modelleri" hakkında bilgi veren Dr. Halil İbrahim Erden, görsel, işitsel, kinestetik gibi öğrencinin öğrenmede kullandığı zihin durumlarını detaylarıyla paylaştı. Bu modelleri bilmenin;  daha etkili öğrenme ve öğrenememe durumlarını açıklamadaki katkısından bahseden Erden, derslere göre etkili öğrenme gibi konularda önerilerde bulundu. Seminer sonunda velilerimizin sorularını cevaplayan Erden, tekrar bir araya gelmeyi dilediği Adana Okyanus Koleji velileri ile vedalaştı.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
16 Aralık 2015, Çarşamba 15:53
Okunma
:
2.439 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları