Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Sempozyumu
Adana Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Sempozyumu Adana Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" Sempozyumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında meslek tanıtım sempozyumlarına başladı.

Adana Okyanus Koleji Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin ilk sempozyumu 24 Aralık 2015 Perşembe günü, Kariyer ve Gelişim saatinde, Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’ un moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Okul müdürümüz Fatma Karamuk, tüm ortaokul öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyumun bu haftaki meslekleri, doktorluk ve harita mühendisliği olarak belirlendi.

Velilerden Büyük Destek

Mesleklerinde uzman olan öğrenci velilerimizden Doktor Erdal Uzun ve Harita Mühendisi Tahir Timur Göktuğ slaytlar ve mesleklere ait materyaller eşliğinde sırayla sunumlarını gerçekleştirdiler.

Sunumlar sonunda, öğrenciler soru sorarak aktif bir katılım sağladılar ve merak ettikleri sorulara cevap alarak daha fazla bilgi sahibi oldular.

Geribildirim açısından oldukça verimli gerçekleşen sunumların ardından 5-A Sınıfı öğrencisi Zeynep Uzun; babası Dr. Erdal Uzun’a, 5-A Sınıfı öğrencisi Ata Göktuğ'da babasıTahir Timur Göktuğ’a teşekkür plaketlerini takdim ettiler.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
01 Ocak 2016, Cuma 12:59
Okunma
:
1.759 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları