Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji 7.Sınıf Öğrencilerinin Kahvaltı Programı
Adana Okyanus Koleji 7.Sınıf Öğrencilerinin Kahvaltı Programı Adana Okyanus Koleji 7.Sınıf Öğrencilerinin Kahvaltı Programı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler Kahvaltıda Buluştu

Adana Okyanus Koleji Ortaokulu’nda 7. sınıf öğrencilerine motivasyon amaçlı kahvaltı programı düzenlendi. 7.sınıf öğrencileri; danışman öğretmenleri Özkan Tosun ve Nimet Merve Arı, kurum müdürü Fatma Karamuk, İngilizce öğretmenleri Deniz Uzun Özkan ve Sevgi İnce, beden eğitimi öğretmeni Gamze Ünaldı, matematik öğretmeni Hatice Kuyluk ile kahvaltıda buluştu.

25 Kasım Cuma günü saat 09.00 itibari ile Ekotepe- Ekolojik Yaşam Merkezine yolculuk başladı. Eğlenceli yolculuğun ardından, tamamen doğal ürünlerin olduğu, bahçeden masaya sunulan harika bir kahvaltı yapıldı. Ekoloji ve Ekolojik Tarım ile ilgili sohbetlerle geçen kahvaltının ardından, öğrenciler; zeytinlikten incir ağaçlarına, hayvanlardan, hayvansal ürünlerin yapılış alanlarına kadar yerinde izledikleri kahvaltı organizasyonu, amacının üstünde bir geziye dönüştü. Öğrenciler zeytin toplama yarışması yaptılar ve birinci olan grup, işletme sahibi Ahmet Bey tarafından çok kıymetli organik ürünlerle ödüllendirildiler. Ekolojik tarımın ne olduğunu ve organik yiyeceklerin öneminin vurgulandığı doğa ve hayvanlarla iç içe, tamamen doğal gıdalar ile harika bir havada gerçekleşen gezinin dönüşü çok daha keyifli ve enerji dolu oldu.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
28 Kasım 2016, Pazartesi 17:13
Okunma
:
1.507 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları