Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencilerinden Keyifli Bir Gezi
Adana Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencilerinden Keyifli Bir Gezi Adana Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencilerinden Keyifli Bir Gezi
  • Paylaş
Öğrencilerin Eğlenceli Anları

27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 09.00’da yola çıkan gezi kafilesi güzel bir havada eğlenceli bir yolculuğun ardından saat 10.00 sularında Kapıkaya Kanyonu’na ulaştı. Sosyal Bilgiler öğretmeni Özkan Tosun organizatörlüğünde gerçekleşen gezi faaliyetine Rehber Öğretmen Psk. Sevda Avunduk, Matematik Öğretmeni Hatice Kuyluk, İngilizce Öğretmenleri Ali Sertaç Sandallıoğlu ve Sevgi İnce, Beden Eğitimi Öğretmeni Mert Ergeç ve Öğretmen Neşe Çilem Baştürk eşlik ettiler.

Öğrencilerin, kanyonun muhteşem atmosferini gözlemlemesinin ardından Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özkan Tosun kanyonun oluşumu ve bölgenin coğrafi özellikleri ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı. Kafile daha sonra kanyon içerisinde oluşturulan 7.250 m. uzunluğundaki yürüyüş parkurunda doğa yürüyüşüne geçti.

Gezi faaliyeti sonunda öğrenciler, yaşadığı bölgenin yüzey şekillerini genel olarak tanıma fırsatı buldular ve yaşadıkları yerlerde coğrafî özellikleri tanıdılar. Eğlenerek öğrenmenin mutluluğu yüzlerinden okunan öğrenciler ise bugünleri belki de hiç unutamayacakları bir hatıra olarak hafızalarında saklayacaklar.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
01 Kasım 2016, Salı 10:32
Okunma
:
1.194 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları