Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus Koleji “5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu”nu Büyük Bir Coşkuyla Kutladı
Adana Okyanus Koleji “5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu”nu Büyük Bir Coşkuyla Kutladı Adana Okyanus Koleji “5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu”nu Büyük Bir Coşkuyla Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Tören okul konferans salonunda 05.01.2016 Salı günü saat 10.15’te saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.7/B sınıfı öğrencilerinden Esra Yıldız’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla törene devam edildi.

Türkçe öğretmenleri Melike Üçel ve Ayten İlknur’un ortaokul öğrencileriyle hazırladığı “Kurtuluş” oratoryosu ve “Adanalım” müzikali seyircilerden büyük bir alkış aldı. Daha sonra Beden eğitimi öğretmenleri Gamze Ünaldı ve İmran Özenli tarafından hazırlanan 2.sınıfların “Bir Başkadır Benim Memleketim” adlı gösterisi ve 6.sınıfların Adana Halk Oyunları gösterisi ile devam edildi.

Okulumuz Müzik öğretmeni Safiye Nadar ve Çukurova Öğretmenler Korosu Şef Gönül Oytun eşliğinde, Öğretmenler Korosu ve 3/A sınıfı öğrencileri tarafından gerçekleşen dinleti salondaki seyircileri eğlendirdi. Daha sonra okulumuza misafir olarak gelen Muharip Gaziler, Kuvayi Milliye Derneği üyeleri ve Çukurova Öğretmenler Korosu üyelerine hediyelerini ve plaketlerini sunmak üzere okul müdürümüz Fatma Karamuk sahneye davet edildi. Okul müdürünün hediyeleri ve plaketleri takdim ettikten sonra program kapanış konuşmasını yaptı.

 Program içeriği ve öğrencilerin performansı katılanlarda büyük coşku yarattı. Tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin 10.Yıl Marşı’na eşlik etmesiyle “Adana’nın Kurtuluşu” ruhu yaşatıldı.

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
11 Ocak 2016, Pazartesi 15:03
Okunma
:
3.051 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları