Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanus İlk Meslek Stajını Gerçekleştirdi
Adana Okyanus İlk Meslek Stajını Gerçekleştirdi Adana Okyanus İlk Meslek Stajını Gerçekleştirdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ Projesi Kapsamında, Meslek Tanıtım Stajlarına Güzel Bir Başlangıç Yaptı.

Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin ilk stajı 15 Nisan 2016 Cuma günü, Adana Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’ un gözetiminde, farklı sınıflardan toplam 14 öğrenci ve doktorluk mesleği ile başladı.

Adana Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’ un gözetiminde, farklı sınıflardan toplam 14 öğrenci ile doktorluk stajı için ‘Adana İl Hava Ambulans Merkezi ve 112 Acil Merkezi’ ne ziyarette bulunuldu. 5-A sınıfı öğrencilerimizden Zeynep Uzun’un babası Dr. Erdal Uzun ve tüm ekibin karşılaması ile yaklaşık 2 saat süren ziyaret, hem görsel şölen anlamında hem de bilgi alma açısından oldukça verimli geçti.

Staj esnasında 112 aramaları, obez ambulansı ve hava kurtarmada kullanılan helikopter, en çok ilgi uyandıran konular oldu. Staj sonrasında öğrencilerle yapılan paylaşımda, sadece üniversite okuyup doktor olmanın yanı sıra, sağlık meslek lisesi tercih etme alternatifi ya da pilotluk ile ilgili fikirlerin de akıllarda canlandığı fark edildi. 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
18 Nisan 2016, Pazartesi 11:19
Okunma
:
1.461 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
SEVİL UZUN / 19 Nisan 2016, Salı 21:25
'Gelecekte Bir Gün,Meslekte İlk Gün' Projenizi bir veli ve bir öğretmen olarak gönülden destekliyorum.İnanıyorum ki çocuklarımızın yaşamında ve geleceğinde çok olumlu etki ve gelişim yaratacaktır.Emeği geçen herkesi kutluyorum
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları