Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Kampüsünde ‘Gelecekte Bir Gün,Meslekte İlk Gün’ Projesi Meslek Tanıtım Sempozyumları
Adana Kampüsünde ‘Gelecekte Bir Gün,Meslekte İlk Gün’ Projesi Meslek Tanıtım Sempozyumları Adana Kampüsünde ‘Gelecekte Bir Gün,Meslekte İlk Gün’ Projesi Meslek Tanıtım Sempozyumları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek tanıtım sempozyumlarına devam ediyor.

Rehberlik birimi ve Okul idaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin, farklı 2 mesleğin daha tanıtım sempozyumu 23.02.2017 Perşembe günü, Kariyer ve Gelişim saatinde, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’ un moderatörlüğünde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Okul Müdürümüz Fatma Karamuk, tüm ortaokul öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyumun bu haftaki meslekleri; doktorluk ve veteriner hekimlik olarak sıralandı. Uzm.Dr. Ayşegül Türker Yeğin ve İngilizce zümre başkanımız Deniz Uzun Özkan hocamızın abisi Veteriner Hekim Yusuf Uzun sırasıyla sunumlarını gerçekleştirdi.

Slaytlar ve videolar eşliğinde yapılan sunumların sonunda, tüm öğrencilerimize soru sorma hakkı verildi. Geribildirim açısından oldukça verimli gerçekleşen sunumların ardından; 5/C sınıfı öğrencilerimizden Nehir İldeniz Uzm.Dr. Ayşegül Türker Yeğin’e, İngilizce zümre başkanımız Deniz Uzun Özkan ise abisi Veteriner Hekim Yusuf Uzun’a teşekkür plaketlerini verdi. Ayrıca aşırı hayvan sevgileri nedeniyle tüm okul tarafından tanınan İngilizce öğretmenlerimizden Sevgi İnce ve 5/B sınıfı öğrencilerimizden Ela Nur Kurt tüm hayvan dostları adına Veteriner Hekim Yusuf Uzun’ a bir plaket daha takdim etti.

 

 

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
24 Şubat 2017, Cuma 11:05
Okunma
:
1.248 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları