Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Kampüsünde ‘Gelecekte Bir Gün,Meslekte İlk Gün’ Projesi
Adana Kampüsünde ‘Gelecekte Bir Gün,Meslekte İlk Gün’ Projesi Adana Kampüsünde ‘Gelecekte Bir Gün,Meslekte İlk Gün’ Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu ‘Gelecekte Bir Gün , Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek tanıtım sempozyumlarına öğrencilerin tercih ettiği hemen hemen her meslek hakkında fikirlerinin olması adına aralıksız devam ediyor.

Rehberlik Birimi ve Okul idaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin 12 Ocak 2017 Perşembe Günü sempozyum konuğu, Ortaokul 5. Sınıf öğrencilerimizden Gülnur İsmailoğlu ve 7. Sınıf öğrencilerimizden İlknur İsmailoğlu’nun babası Diş Hekimi Numan İsmailoğlu oldu. Meslek tanıtımı sempozyumu, Kariyer ve Gelişim ders saatinde, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk . Sevda Avunduk’ un moderatörlüğünde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Tüm ortaokul öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyum, diş hekimliğinin akılda kalan hikayeleri ile oldukça keyifli geçti. Öğrencilerimizin soruları karşısında, mesleklerle ilgili araştırmacılıklarına atıfta bulunan velimiz, memnuniyetini dile getirdi.

Sunum sonunda Diş Hekimi velimiz Numan İsmailoğlu’na, teşekkür plaketini, kızları Gülnur ve İlknur İsmailoğlu takdim etti.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
önder çelen
Tarih
:
13 Ocak 2017, Cuma 16:06
Okunma
:
924 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları