Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Kampüsü 7.Sınıf Velilerimizle “TEOG Bilgilendirme’’ Seminerinde Buluştu
Adana Kampüsü 7.Sınıf Velilerimizle “TEOG Bilgilendirme’’ Seminerinde Buluştu Adana Kampüsü 7.Sınıf Velilerimizle “TEOG Bilgilendirme’’ Seminerinde Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 7. sınıf velileri “TEOG Bilgilendirme” seminerinde bir araya geldi.

25.02.2017 Cumartesi günü 13.30-14.10 saatleri arasında Adana Okyanus Koleji Konferans Salonunda gerçekleşen seminer, tüm 7. sınıf velilerimize, öğrencilerimize özel yapılacak ‘TEOG HAZIRLIK PROGRAMI’ ve genel hatlarıyla TEOG 2016-2017 kılavuzunda bulunan güncel bilgileri paylaşım amaçlı yapıldı.

Seminerin sunumu,Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk.Sevda Avunduk tarafından gerçekleştirildi. Seminerde İngilizce Zümre Başkanımız Deniz Uzun Özkan da İngilizce ile ilgili detaylı bilgilendirme yaptı.

Seminerin son bölümünde Adana Okyanus Koleji’nin Ortaokul kademesinin TEOG sınavlarındaki başarı durumu ile ilgili, velilerimizin sorularına cevap verildi. Genel olarak tüm derslerde, gerçek TEOG soruları ile örtüşen soru sayısı ve Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden, elde ettiğimiz başarı ortalaması nedeniyle aldığımız teşekkür mektubunun bilgisi verildi. Velilerimizin bizimle ilgili memnuniyet ve ileriye dönük güven dolu cümlelerinin paylaşımı ile seminer sona erdi.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
03 Mart 2017, Cuma 10:06
Okunma
:
1.624 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları