Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana' da ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ Avukatlık Mesleği Sempozyumu
Adana' da ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ Avukatlık Mesleği Sempozyumu Adana' da ‘Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ Avukatlık Mesleği Sempozyumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek tanıtımlarının sempozyum aşamasını tamamladı.

Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin son sempozyumu 02.03.2017 Perşembe günü, Kariyer ve Gelişim saatinde, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’ un moderatörlüğünde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Adana Okyanus Koleji Ortaokulu tüm ortaokul öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyumun bu haftaki meslek dalı ‘Avukatlık’ tı. 8/B sınıfı öğrencilerimizden Tolga Göktürk Cöhçe’nin babası Avukat Ferit Cöhçe sunumuyla öğrencilerimize bilgi dolu olduğu kadar keyifli dakikalar yaşattı.

Slaytlar ve mesleğe yönelik öğrenciler tarafından çok merak edilen sorulara cevaplar şeklinde yapılan sunum geri bildirim açısından oldukça verimli geçti. Cübbe giyen 5/A sınıfı öğrencilerimizden Sema Nur Yardım başta olmak üzere, tüm öğrencilerimiz avukatlık cübbesinin göründüğünden fazla bir anlamı olduğunu fark etti. Bir öğrencimizin ‘Avukatlık mesleğinde en üst seviye nedir?’ sorusuna ‘Cübbenizin yakasının eskimiş ve yırtılmaya yüz tutmuş olması’ cevabı ile oldukça fazla alkış toplayan Avukat Ferit Cöhçe, kısa zamanda öğrencilerimizin kahramanı oldu.

Yapılan sunumun ardından 8/B sınıfı öğrencimiz Tolga Cöhçe, babasının cübbesini giyerek teşekkür plaketini Avukat Ferit Cöhçe’ye takdim etti.

 

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
03 Mart 2017, Cuma 12:09
Okunma
:
903 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları