Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.

Adana Okyanus Koleji’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 22 Nisan 2016 Cuma günü, okul bahçesinde kortej yürüyüşü ile başladı. Kortejin ardından öğrencilerimiz, velileri ve öğretmenleriyle okul konferans salonunda yerlerini aldı. Saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okunarak program başlatıldı.

Programda ilk olarak ortaokul öğrencilerimizin hazırlamış olduğu “TBMM’nin Açılışı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Ardından ilkokul öğrencilerimiz melodikaları ile sahnede yerlerini aldılar. Seyircilerden büyük alkış alan bu dinletinin hemen ardından, okulumuz 7-B sınıfı öğrencilerinden "Sare Duru Talan" günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşma sonrasında “Happy” şarkısı eşliğinde 1.sınıf öğrencilerimiz sahnede ritmik danslarını büyük bir heyecan ile sundular. Bu heyecanı 2.sınıf öğrencilerimiz de “Hayat Bayram Olsa” şarkısı eşliğinde dansları ile devam ettirdiler.

4.sınıf öğrencilerimiz, farklı ülkelerden çocukları temsilen kostümler giyerek “Ülkeler Defilesi” gerçekleştirdiler. Defilede her öğrenci İngilizce konuşarak bugünü çocuklara armağan eden Atatürk’e teşekkür etti. Daha sonra 3.sınıf öğrencilerimiz sahnede yerlerini alarak “vice(vays)” gösterisini büyük bir özenle gerçekleştirdiler.

Programımız 2. 3. ve 4.sınıf öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 23 Nisan temalı koro ile son buldu.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
22 Nisan 2016, Cuma 17:17
Okunma
:
2.892 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
özlem avcı / 09 Mayıs 2016, Pazartesi 15:27
23 Nisan kutlamalarında orada olamasamda fotolardan gördüğüm kadarıyla coşkuyla ,sevinçle, çocuklarımızla birlikte çok güzel bir bayram kutlamışsınız. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Çocuklarımız da çok şanslılar, çünkü enerjisi yüksek öğretmenleri ve onları destekleyen idarecileri var.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları