Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | "Gelecekte Bir Gün" "Meslekte İlk Gün" Projesi Meslek Tanıtım Sempozyumu
"Gelecekte Bir Gün" "Meslekte İlk Gün" Projesi Meslek Tanıtım Sempozyumu "Gelecekte Bir Gün" "Meslekte İlk Gün" Projesi Meslek Tanıtım Sempozyumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu; "Gelecekte Bir Gün" "Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında meslek tanıtım sempozyumları, öğrencilerin tercih ettiği her meslek hakkında, fikirlerinin olması adına aralıksız devam ediyor.

Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin 17 Mart Perşembe günü sempozyum konukları, Ortaokul 8. sınıf öğrencilerimizden Ayşe Begüm Çetin’in babası Emekli Jandarma Subayı Mehmet Çetin ve  annesi Doktor Betül Çetin oldu. Meslek tanıtımı sempozyumu, Kariyer ve Gelişim ders saatinde, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psikolog Sevda Avunduk’un öncülüğünde  okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Tüm ortaokul öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyum, özellikle erkek öğrencilerimizin askerlik ile ilgili merakı nedeniyle tam bir sükunet içerisinde dinlendi. Doktorluk ile ilgili üçüncü sunumu dinliyor olmalarına rağmen, Betül Hanım’ın sempatik tavırları nedeniyle keyifli dakikalar geçiren öğrencilerimiz soru sormayı ihmal etmedi.

Sunumlar sonunda, velilerimiz Emekli Jandarma Subayı Mehmet Çetin ve  Doktor Betül Çetin ‘ e teşekkür plaketlerini, kızları Ayşe Begüm Çetin takdim etti.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
22 Mart 2016, Salı 09:21
Okunma
:
1.548 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları