Adana Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Adana Okyanus Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Çoşkusu Yaşandı
Adana Okyanus Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Çoşkusu Yaşandı Adana Okyanus Kolejinde 29 Ekim Cumhuriyet Çoşkusu Yaşandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Adana Okyanus Kolejinde büyük bir coşku ile bayram havasında kutlandı.

Tören okul konferans salonunda 28.10.2016 Cuma günü saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul müdürümüz Serpil Yiğit ve okul meclis başkanımız Gökay Baran Sarıdoğan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla tören devam etti.

Tarih öğretmeni Aydın Küçük’ün hazırladığı “Bir Adam Düşünün” adlı slayt gösterisinin ardından Edebiyat Zümresinin hazırladığı “Cumhuriyet İlan Ediliyor” ve “Cumhuriyetin Misafirleri” adlı drama gösterileri sunuldu. Ardından 10/B sınıfı öğrencilerinden Ozan Özdemir “Cumhuriyet” adlı şiiri ile seyirciler tarafından büyük alkış aldı.

10/C sınıfı öğrencilerinden İlayda Uzunca’nın koreografisini kendisinin hazırladığı lirik dans gösterisi izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Daha sonra okulumuz müzik öğretmeni Safiye Nadar yönetimindeki “Cumhuriyet Korosu”nun seslendirdiği “Gençlik Marşı” ile konferans salonundaki tören sona erdi.

Tören daha sonra okul bahçesinde de devam etti. Okul bahçesinde öğrenci ve velileri Adana Büyükşehir Belediye Bandosu karşıladı. Görsel Sanatlar öğretmeni Eda Karakoç ve Uygulamalı Dersler Zümresi tarafından öğrenciler ve öğretmenler ay yıldız şekli oluşturarak balonlarını Cumhuriyetin bizlere hediyesi olan özgürlüğü temsilen gökyüzüne bıraktılar. Bando ekibinin marşları eşliğinde tören sona erdi.

 

 


Haber
:
Serpil Yiğit
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
01 Kasım 2016, Salı 11:43
Okunma
:
3.721 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları