Adana Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Adana Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri 28 Mayıs 2016 Cumartesi Günü İlgi Yetenek Odaları ve Yıl Sonu Gösterilerini Gerçekleştirdi
Adana Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri 28 Mayıs 2016 Cumartesi Günü İlgi Yetenek Odaları ve Yıl Sonu Gösterilerini Gerçekleştirdi Adana Okyanus Koleji Okul Öncesi Öğrencileri 28 Mayıs 2016 Cumartesi Günü İlgi Yetenek Odaları ve Yıl Sonu Gösterilerini Gerçekleştirdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji İlgi Yetenek Odaları ve Yıl Sonu Gösterisinde

 Program, öğrencilerimizin yıl içi etkinliklerinden oluşan slayt gösterisi ile başladı. Slayt gösterisi izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Slayt gösterisinin hemen ardından okul müdürümüz Fatma Karamuk günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Program iki bölümde gerçekleşti. Birinci bölüm ilgi yetenek odaları gösterisi ile açıldı. İlk olarak sahnede minik müzisyenlerimiz piyano eşliğinde performanslarını sergiledi. Ardından modern dans ve jimnastik grubu öğrencileri sahnede yerlerini aldılar. Son olarak ressamlarımız mini tual üzerinde akrilik boya çalışmaları ile yoğun ilgi gördü.

  

  Programımızın ikinci bölümü yılsonu gösterisi ile açıldı. Beden eğitimi öğretmenlerimiz İmren Özenli ve Gamze Ünaldı eğitmenliğinde öğrencilerimiz "Şirinler" oyununu dramatize ederek dans gösterini yaptı. Müzik öğretmeni Safiye Nadar 'ın hazırlamış olduğu "Dik dur kardeşim" şarkı ve dans gösterilerinde Çiçekler grubumuz büyük ilgi gördü. Öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenimiz Elif Arslan Kolfal tarafından hazırlana İngilizce şarkılarını söyledi hemen ardından müzik öğretmeni Safiye Nadar 'ın hazırlamış olduğu koro ile program devam etti.

 

 Programın sonunda tüm öğrenci ve öğretmenler sahneye çıkarak final şarkısı ile programı sonlandırdılar. Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Makbule Beyhan
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
01 Haziran 2016, Çarşamba 11:21
Okunma
:
1.840 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları