Adana Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Adana Okyanus Koleji Anaokulu Veli Semineri ve Oyun Atölyesinde Buluştu.
Adana Okyanus Koleji Anaokulu Veli Semineri ve Oyun Atölyesinde Buluştu. Adana Okyanus Koleji Anaokulu Veli Semineri ve Oyun Atölyesinde Buluştu.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Okul Öncesi 7 Ocak 2017 Tarihinde Veli Semineri ve Oyun Atölyesinde Bir Araya Geldi.

Veli Semineri ile başlayan etkinliğimiz okul öncesi rehber öğretmeni Pınar Acar’ın sunumu ile başladı. Veli seminerinde: ‘Çağın en büyük sorunlarından biri olan ekran bağımlılığı ve ekran bağımlılığından korunma önerileri, çocuklarımızla nasıl nitelikli ve paralel vakit geçirebiliriz, yaratıcılık ve yaratıcılığı engelleyen tutumlar, doğru oyuncak ve etkinlik seçimleri’ gibi konular yer aldı. Sunumda öğrencilerimizin yaratıcı fikirlerinin yer aldığı videolar aileleri tarafından şaşkınlık ve keyifle karşılandı.  

Seminer sırasında sınıf öğretmenleriyle bir arada olan öğrencilerimiz aileleri için ‘Ailemle En Mutlu Olduğum Yer’ ve ‘Hayalimdeki Oyuncak’ konulu resimler yaptı. Seminerden sonra velilerimiz ‘Oyun Atölyesine’ yönlendirildi. Oyun atölyesinin hazırlandığı alanın girişinde öğrencilerimiz velilerimizden tüm telefon ve elektronik cihazlarını teslim aldı. Oyun atölyesi için velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin biriktirdiği atık materyaller ile öğrencilerimiz ve velilerimizden birlikte bir oyuncak tasarlamaları istendi. Müzikler eşliğinde keyifli ve nitelikli zaman geçiren veli ve öğrencilerimiz etkinlik sonunda çok mutlu olduklarını en yakın zamanda yeniden böyle keyifli bir etkinlikte bir araya gelmek istediklerini ifade ettiler.

Etkinliğin sonunda tasarladığı oyuncakları sergilenen velilerimiz ve öğrencilerimize katılımlarından ve göstermiş oldukları çabadan dolayı plaket takdim edildi.

Velilerimize ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Makbule Beyhan
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
10 Ocak 2017, Salı 10:31
Okunma
:
1.764 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları