Adana Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Adana Okyanus Koleji’nde "Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknik Seminer"
Adana Okyanus Koleji’nde "Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknik Seminer" Adana Okyanus Koleji’nde "Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknik Seminer"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Rehberlik Birimi 17 Aralık 2015 Perşembe günü 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik "Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknik" semineri düzenledi.

Adana Okyanus Koleji 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Rehberlik Biriminin 17 Aralık 2015 Perşembe günü saat 14.30’da konferans salonunda düzenlediği "Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknik" seminerin sunumunu Rehber Öğretmen Pınar Acar yaptı.

Sınav Kaygısına Son

Seminerde öğrencilere sınav kaygısı, sınav kaygısı ile başa çıkma yolları ve test teknik yöntemleri hakkında bilgiler verildi. Seminerde sınav kaygısı ile başa çıkma yollarından biri olan doğru nefes alma ve gevşeme egzersizleri uygulamalı olarak gösterildi. Sınav kaygısı yaşayan ve test teknik yöntemleri konusunda bilgi almak isteyen öğrenciler söz alarak rehber öğretmenlerine sorularını yönelttiler.  

Seminerin çok verimli geçtiğini ve öğrendiklerini uygulamaya çalışacaklarını ifade eden öğrenciler konferans salonundan mutlu ayrıldılar.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
01 Ocak 2016, Cuma 12:41
Okunma
:
1.464 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları