Adana Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Adana Okyanus Koleji’nde Anneler Günü ve Okuma Bayramı Etkinliği
Adana Okyanus Koleji’nde Anneler Günü ve Okuma Bayramı Etkinliği Adana Okyanus Koleji’nde Anneler Günü ve Okuma Bayramı Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji 1-A ve 1-B Sınıfı Öğrencileri, Öğretmenleri Gönül Altun ve Merve Üçgül Rehberliğinde Anneler Günü ve Okuma Bayramı Etkinliği Düzenlediler.

13 Mayıs 2016 Cuma günü düzenlenen etkinliğe, Türkçe öğretmenimiz Melike Üçel programın sunumunu, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmeni Gizem Yılmaz öğrencilerin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisini, Görsel Sanatlar öğretmeni Zübeyde Saraç sahne dekorunu, Müzik Öğretmeni Safiye Nadar koro çalışmasını, İngilizce öğretmenleri Aslı Çetin ve Sevgi İnce İngilizce korosunu, Beden Eğitimi öğretmenleri İmren Özenli ve Gamze Ünaldı müzikli dans gösterisini hazırladılar.

Rehberlik öğretmenleri Pınar Acar ve Sevda Avunduk hediye edilen fotoğrafların çerçevelerini hazırladılar. Öğrenci velileri ve ilkokul öğretmenleri gösteriyi izlediler.

Çocukların anneleri ile ilk doğum anından şimdiki hallerinin bulunduğu slayt duygusal anlara sebep oldu. Gösteri sonunda öğrenciler annelerini sahneye çağırarak hediyelerini takdim ettiler. 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
20 Mayıs 2016, Cuma 16:07
Okunma
:
3.514 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları