Adana Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Adana Okyanus Koleji İlkokul ve Okul Öncesi Öğrencilerinden 'Dünya Çocuk Hakları Günü' Etkinliği
Adana Okyanus Koleji İlkokul ve Okul Öncesi Öğrencilerinden 'Dünya Çocuk Hakları Günü' Etkinliği Adana Okyanus Koleji İlkokul ve Okul Öncesi Öğrencilerinden 'Dünya Çocuk Hakları Günü' Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji İlkokul ve Okul Öncesi öğrencileri bir hafta boyunca '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü' ne hazırlandı.

Sınıflarda Rehberlik Biriminin hazırlamış olduğu videolar ve sınıf öğretmenlerinin hazırladığı etkinliklerle haklarını öğrendiler. Öğrenciler, öğretmenleri ve aileler birlikte çocuk haklarıyla ilgili dövizler, pankartlar ve okul panoları hazırladılar.

18 Kasım 2016 Cuma günü okula istedikleri gibi serbest kıyafetle gelen öğrencilerimiz ellerinde dövizleri ve balonlarıyla beraber etkinlik alanına doğru yürüyüş gerçekleştirdi. Öğrenciler yürüyüş boyunca şarkılar ve şiirler eşliğinde haklarını dile getirdiler. Etkinlik alanında çocuk şarkıları eşliğinde boyama yapan ve eğlenen öğrenciler yapılan etkinliklerin sonunda kendilerine hediye edilen çocuk hakları kitapçıklarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yapılan etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz hangi haklara sahip olduklarını ve haklarını birlikte savunabilmeyi yaşayarak ve eğlenerek öğrendiler.

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
22 Kasım 2016, Salı 13:31
Okunma
:
6.910 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları