Adana Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Özel Adana Okyanus Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Velileri İle Birlikte Tiyatro Etkinliği
Özel Adana Okyanus Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Velileri İle Birlikte Tiyatro Etkinliği Özel Adana Okyanus Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Velileri İle Birlikte Tiyatro Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Adana Okyanus Anadolu Lisesi öğrenci ve velileri Kasım ayının ilk haftası Adana Devlet Tiyatrosunda buluştu.

Adana Okyanus Koleji Lisesi öğrencileri, Edebiyat zümresinin organize ettiği Tiyatro etkinliği ile yazılı haftasının son gününde tüm haftanın yorgunluğunu ve stresini tiyatroyla üzerlerinden attılar.

Orhan Kemal’in yazdığı Erman Canatan’ın oyunlaştırdığı ve Murat Çidamlı’nın yönetmenliğini yaptığı ‘’Muammer Muammer’’ adlı tiyatro oyunu öğrenci ve velilerden tam not aldı. İki perde eşliğinde 2 saat 15 dakika süren müzikal oyunda yoksul bir halk çocuğu olan Muammer memurluk hayatına atılır. Daha sonra evlenir. İyi ve dürüst bir insan olduğu için başarısız olur. Kaderine isyan edip kötü biri olmaya çalışmasını anlatan olaylar, Küçük Adam Muammer’in acıklı güldürüsüne dönüşür.

Öğrencileri sanata ve estetiğe duyarlı birer birey olarak yetiştirmek ve öğrencilerin sanatın eğitici gücünden faydalanma amacıyla çeşitli yazarların eserlerini incelerken hayata karşı farklı bir bakış açısı kazanabilmelerini sağlamak amacıyla yapılan etkinliğimizde çeşitli tiyatro gösterimlerinde yer alan öğrenciler için hem öğretici hem de eğlendirici bir faaliyet gerçekleşmiş oldu.


Haber
:
Serpil Yiğit
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
17 Kasım 2016, Perşembe 11:12
Okunma
:
1.348 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları