Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Koleji Lise Öğrencileri Matematik Liginde DÜNYA BİRİNCİSİ
Okyanus Koleji Lise Öğrencileri Matematik Liginde DÜNYA BİRİNCİSİ
  • Paylaş
Her yıl lise ve ortaokul kademesinde binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen uluslararası en prestijli matematik organizasyonu olan ”Math League (Matematik Ligi)” sonuçları açıklandı. Bu sene yarışmaya başta Kanada ve ABD olmak üzere dünyanın her yerinden çok sayıda öğrenci ve okul katıldı.

Math League’de Lise kademesinde 6 etaptan oluşan sınavların toplam değerlendirmesi neticesinde, 13  ülkeden okullarla yarışan öğrencilerimiz, Okyanus Kolejleri’ni okul sıralamasında DÜNYA BİRİNCİLİĞİNE  taşıdılar. Ayrıca yapılan tüm sınavların sonucuna göre katılan tüm okullar arasında Dünya sıralamasında İncek Okyanus Koleji en başarılı 1. Okul, Sancaktepe  Okyanus Koleji  en başarılı 3. okul olmuştur.

Okyanus Koleji lise kademesinden yarışmaya katılan 31 öğrencimiz STUDENTS WITH A PERFECT SCORE listesinde yer almaya hak kazanarak okulumuzu ve ülkemizi gururlandırdı. İncek Okyanus Koleji öğrencisi Muhammed Kürşat Koç, 6 sınav sonucunda en yüksek puanı alarak DÜNYA BİRİNCİSİ oldu. Öğrencilerimizle gurur duyuyor, sınavda gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen tüm lise kademesi matematik öğretmenlerimize ve tüm idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Yarışma sonucu için tıklayınız


Haber
:
Ömer Açıkyürek
Editör
:
Sedat Kaya
Tarih
:
19 Nisan 2024, Cuma 12:04
Okunma
:
348 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları